Färdig tävlat individuellt men lag att se fram emot

Igår var VM kvalet och jag var ovanligt nervös innan. Första åket började inte så bra då jag kom in för högt i andra porten vilket innebar att jag tappade fokus. Jag var riktigt trött efter halva då jag varit tvungen att ta om en port och i slutet så orkade jag inte vända och hoppa in i till en uppströmmare. I andra åket gick det bättre men var lite för hög i andra igen men kunde snabbt göra om det till en S-port och på vägen ut upptäckte jag att jag inte riktigt tittar vart jag ska på tävlingar. Det känns som jag har lärt mig mycket men har fortfarande problem med tävlingsnerver.

Jag slutade på plats 72 av 89 startande och Tommy kom 70 och Fredrik som körde ett ganska bra andra åk slutade på plats 59. Video och reultat hittar ni på http://www.sloka.si/eng/, direkt till video.

Lag åk

Imorgon efter finalerna kommer vi att köra lag. Fredrik kommer köra först följt av mig och Tommy sist. Det ska bli kul att köra i banan igen och spännande i fallet när alla 3 ska ner till första uppströmmaren. Så se till att sitta framför datorn på söndag kväll.

2 thoughts on “Färdig tävlat individuellt men lag att se fram emot

Lämna en kommentar